Byggnads förbundskontor söker sekreterare

Byggnads förbundskontor söker sekreterare med inriktning mot ekonomi- och personaladministration till Ledningsstaben.
Publicerad:

Enheten består i dag av 11 personer och vi har behov av en sekreterare med erfarenhet av ekonomi- och personaladministration.

Arbetet är självständigt med mycket eget ansvar. I uppgifterna ingår arbete med förbundsledningen och övriga inom Ledningsstaben. Förutom sekreteraruppgifter som protokollskrivning, mötesbokningar, mejl- och telefonkontakter, så innebär tjänsten att vara administrativt stöd inom ekonomi- och personalområdena.

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och prestigelös. Du är en lagspelare som är strukturerad och van att ta egna initiativ samt har erfarenhet av kvalificerade sekreteraruppgifter, liksom ekonomi- och personaladministration. Att du har integritet och kan hantera konfidentiell information är en förutsättning.

Du som söker ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket, ha lätt för att skriva och också tycka det är roligt. Kunskaper i engelska är önskvärda. Du har mycket god datorvana och behärskar Officepaketet.

Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökande och vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Tjänsten är heltid och tills vidare med tillträde efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Vi tillämpar provanställning.

Närmare upplysningar lämnas av HR-Chef Heidi Svärd, 010-601 1024. Du kan också tala med Pentti Valkama, facklig företrädare, 010-601 1092. Vill du veta mer om Byggnads kan du besöka vår hemsida www.byggnads.se

Ansökan mejlas till catarina.oster@fasab6f.se märkt med "Sekreterare personal- och ekonomi" senast 25 februari 2014.

 

 

Uppdaterad: