Ledig tjänst: Byggnads a-kassa söker en applikationsansvarig

På Byggnads a-kassa arbetar 57 personer. Vi har 3 regioner samt huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är belägen på kassans huvudkontor i centrala Stockholm där vi sitter i fina nyrenoverade lokaler. Vi eftersträvar ett öppet arbetsklimat och vi jobbar gemensamt för våra medlemmars bästa.
Publicerad:

Vi söker applikationsansvarig
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse. Som applikationsansvarig jobbar du tillsammans med tre applikationsansvariga på regionerna och ansvarar för användarstöd av våra centrala IT-system med tonvikt på ÄGA, OAS och Internetkassan.

Kvalifikationer
Som applikationsansvarig ska du ha erfarenhet av att administrera centrala verksamhetssystem samt utbilda och informera användare i dessa. Vi vill även att du har kunskaper i arbetslöshetsförsäkringen, då du i mån av tid kommer att handlägga och fatta beslut i ersättningsärenden. Som person är du kommunikativ, pedagogiskt och har lätt att samarbeta.

Arbetsuppgifter
Applikationsansvariga på Byggnads a-kassa har som gemensam uppgift att se till att IT-stödet i form av applikationer och program som används fungerar på bästa sätt och ger kassans personal det stöd som varje program är tänkt att ge.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a

• Applikationsansvar för kassans IT-applikationer
• Hantering av felanmälningar, önskemål och versionshantering
• Utbildning och information till användare
• Kontakter med våra IT-leverantörer
• Stöd till regionkontorens applikationsansvariga
• Handläggning av ersättningsärenden

Ansökan
Skicka din ansökan via mejl till marita.vester@byggnads.se, senast den 9 juli 2010. Märk mejlet med ”Applikationsansvarig A-kassan”. Bifoga CV och löneanspråk.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kassaföreståndare Gunnar Dahlberg
010–601 18 01, 076-109 51 91 eller facklig företrädare Richard Dimberg
010-601 18 13.

Uppdaterad: