Välkommen till Byggnads nya hemsida!

Du har nu surfat in på Byggnads nya hemsida. En hemsida som speglar allt det som Byggnads står för – ett spännande, modernt och starkt fackförbund som sätter medlemmarna främst.
Publicerad:

Som du ser så har hemsidan fått en helt ny design som också speglar de färger och utseende som finns i Byggnads grafiska profil. Du kommer att känna igen de grafiska elementen som en del av Byggnads.

När du surfar in på hemsidan så kommer du att upptäcka många nya funktioner och nyheter som underlättar för dig som besökare att hitta det du söker. En av nyheterna är att du som medlem i Byggnads kan logga in och få del av information som kan vara bra att ha. Du kan också vara med och påverka och tycka till i en community. 

Ett tips är att återvända till Byggnads nya hemsida ofta. Under våren kommer vi att utveckla många fler funktioner och presentera nyheter som är intressant för dig. Hemsidan är under ständig utveckling och förbättring. Om du har egna tips om vad som bör finnas på hemsidan eller upptäcker något som inte fungerar, så tveka inte att höra av dig. 

Vi hoppas att du ska gilla hemsidan och återvända hit ofta.

Så ännu en gång – välkommen till Byggnads nya hemsida.

Hans Tilly
Ordförande, Byggnads

 

Uppdaterad: