Byggnads A-kassa söker en omprövningshandläggare

Byggnadsarbetarnas arbetslöshetskassa söker en omprövningshandläggare till huvudkontoret i Stockholm.
Publicerad:

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om lagen om arbetslöshetsförsäkringen (ALF) samt LAK.

Du bör ha arbetat på en arbetslöshetskassa i minst några år med tillämpning av regelverket. Helst som omprövningshandläggare, men även du som handlagt förstabeslut och nu känner att du vill ta ett steg till i din utveckling är välkommen att söka.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som noggrannhet och servicetänkande och förutsätter att du vill vara med och utveckla verksamheten för bästa möjliga service till våra medlemmar.

På byggnadsarbetarnas arbetslöshetskassas huvudkontor handläggs omprövningar i ärenden med tillämpning av ALF och LAK. Omprövningsgruppen bereder också ärenden rörande svikligt förfarande för föredragning i styrelsen.

Du kommer att arbeta i en liten grupp vilket förutsätter att du kan ta eget ansvar och egna initiativ i arbetet.

I arbetet kan det även förekomma viss konsultation och utbildningsinslag till våra handläggare på våra regionkontor som finns på sex orter i landet. Lämplig bakgrund är juridisk utbildning på högskolenivå eller annan likvärdig utbildning eller att du tidigare jobbat med dessa frågor t ex på någon annan arbetslöshetskassa.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kassaföreståndare Gunnar Dahlberg, tel: 08-728 48 74, 076-109 51 91 eller facklig företrädare Rickard Dimberg tel: 076-145 44 97. Vi tillämpar provanställning.

Skicka din ansökan via mejl till marita.vester@byggnads.se, senast den 20 mars 2009. Märk mejlet med: ”Omprövningshandläggare A-kassan”. Bifoga CV och löneanspråk.

---

Byggnadsarbetarnas arbetslöshetskassa har ca. 100 000 medlemmar i Sverige. För närvarande har kassan ett femtiotal anställda som finns på våra regionkontor i Helsingborg/Halmstad, Stockholm/Borlänge, Umeå/Söderhamn, samt på huvudkontoret i Stockholm.

Uppdaterad: