Besök Byggnads på Byggmaskinmässan i Göteborg

Tisdagen den 20 januari är det dags igen för Byggmaskinmässan i Göteborg där Byggnads medverkar med en massa aktiviteter. Den som är lärling på ett byggymnasium kan genom att ladda ner en kupong hämta ut en t-shirt med ”Fack You motiv” i vår monter.
Publicerad:

Mässan pågår från tisdagen den 20 januari till fredagen den 23 januari. Den öppnar kl. 9 samtliga dagar och stänger kl. 17 förutom på fredag då mässan stänger kl.15.

Förra gången, för två år sedan, var minst två tusen av Byggnads medlemmar på plats för att kolla in de senaste trenderna, de senaste byggmaskinerna och inte minst, träffa gamla och nya bekanta. Gör det du också!

Byggnads satsar hårt
I Byggnads rymliga monter kan du tävla om att slå i en spik på tre slag! Klarar du det får du hammaren! Du kan även prova på att testa en grävmaskinsimulator eller kolla in förhandsvisningarna av våra nyinspelade filmer med medlemmar med olika yrken. I vår monter kan du förstås också träffa personal både från förbundet och från Byggnads fyra västsvenska avdelningar.

Hämta din Fack You t-shirt
Ungdomarna från gymnasiernas byggutbildning i Västsverige är speciellt välkomna och får mot uppvisande av en kupong (en inbjudan som du ska få via skolan) en t-shirt med vårt populära Fack You motiv!

Vilket redskap hör till vilket yrke?
Du kan vinna i en enkel och rolig tävling. Det enda som krävs är att du kan para ihop rätt redskap med rätt yrke.

Inträdesbiljett till mässan
Du kan ladda ner en gratis biljett hemma eller på en av mässans datorer.

Arbetsmiljökurs om arbetsredskap
Om du på mässan ser en yngre byggnadsarbetare som visar speciellt intresse för hur maskinernas handtag fungerar är det kanske en kursdeltagare från Byggnads kurs i praktisk ergonomi.

Byggnads monter har nummer B08: 42. Välkomna!

Uppdaterad: